Algemene Voorwaarden.

Identiteit: Kek Kadootje Spoorlaan 31 3633ES Vreeland

Eigenaar: Astrid Verhoef

E-mailadres: info@kekkadootje.nl KVK nummer: 71165851 BTW nummer: NL173041863B02 IBAN: NL59RABO0328589888 BIC: RABONL2U PRIJZEN Alle prijzen zoals vermeld in de Kek Kadootje webshop zijn inclusief 21% BTW.

BETALINGSMOGELIJKHEDEN  Ideal- Vertrouwd, veilig en gemakkelijk online je aankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Voor meer informatie zie: www.ideal.nl Zelf overmaken (Bank transfer) – De Betaling kan ook middels vooruitbetaling op Kek Kadootje  (adres: Spoorlaan 31, 3633 ES Vreeland, Nederland) IBAN:, NL59RABO0328589888 BIC/SWIFT code: RABONL2U of PayPal.

ANNULERING bij niet tijdige betaling; als de Kek kadootje shop 5 werkdagen na je bestelling de betaling nog niet heeft ontvangen, wordt je bestelling geannuleerd.

VERZENDING Zodra het verschuldigde bedrag op de rekening is bijgeschreven, verzendt de Kek Kadootje shop de bestelde artikelen binnen 2 werkdagen. Mocht dit vanwege onvoorziene omstandigheden niet mogelijk zijn dan ontvang je hierover via email een bericht. De Kek Kadootje shop staat ervoor in dat de geleverde artikelen deugdelijk zijn en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties. Gebreken die zijn ontstaan als gevolg van normale slijtage of die te wijten zijn aan aanmerkelijke schuld van de klant vallen niet onder de garantie.

RETOURNEREN Indien de bestelling niet aan je wensen voldoet, dan kun je, onder opgave van reden en door invulling van het retour formulier , binnen 48 uur contact opnemen met de Kek kadootje shop . Mocht je de bestelling retour zenden, houd er dan rekening mee dat onvoldoende gefrankeerde retourzendingen NIET worden gecrediteerd. Dit geldt ook voor niet aangemelde retourzendingen. Vervolgens dien je binnen 7 dagen na levering van de bestelling de ongebruikte artikelen te retourneren aan de Kek kadootje webshop. De Kek kadootje shop zal de aankoopwaarde minus verzendkosten terug betalen. De Kek kadootje shop behoudt zich het recht voor om retourzendingen te weigeren of slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te compenseren, wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of wanneer de retourzending niet binnen twee dagen na aflevering van de bestelling aan de Kek kadootje shop per email is gemeld.

OVERMACHT De Kek kadootje shop is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichtingen jegens de klant indien zij is gehinderd door overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval verstaan bedrijfsstoringen bij de Kek kadootje webshop en transport stagnatie (stakingen).

PRIVACY De Kek kadootje shop geeft geen persoonsgegevens van klanten aan derden. De Kek kadootje shop gebruikt klantgegevens alleen ten behoeve van het verwerken van de bestellingen en voor eigen gebruik.